miercuri, 10 decembrie 2014

Zâmbetul de perlă…doar cu IVORY

De câte ori te-ai visat pe cat-walk mergând plină de încredere cu pantofii tăi impecabili cu tocuri de 14 cm și plutind în rochia special croită pentru tine din noua colecție de haute-couture? Tot universul pare să se fi așezat la picioarele tale și tu nu ai altceva de făcut decât să plutești deasupra tuturor și să te faci admirata.


Din păcate, un singur lucru nu faci și nu vei face prea curând: nu poți zâmbi.

Nu, nu este vorba despre un blestem sau vrajă albă ori neagră, este vorba despre dentiția ta care a crescut așa cum a vrut, în toate direcțiile și nu de un alb tocmai alb. Mai degrabă s-ar putea confunda cu crem-ul culoarea dinților tai.

Ai încercat în adolescență paste de dinți și tratamente revoluționare la dentist, ba o lungă perioadă de timp ai purtat și aparat dentar, dar tot degeaba.

Astfel încât nu rămâi decât cu uitatul și pierzi vremea visându-te foto model de talie internațională prezentând moda pe marile scene ale lumii, toate astea în timp ce mai scanezi un bon de casă și simți că viața trece pe lângă tine.

Poate ar mai trebui să mai încerci odată. Ști, lumea a evoluat. IVORY este o clinică stomatologică ce folosește metode inovative de protetica dentara. Poate ai putea face ceva cu acei dinți bolnavi de care nu mai ai niciodată timp de când ai decis că dentistul îți este cel mai crunt inamic. Poate ar fi cazul să te mai gândești, să îi mai dai o șansă.

IVORY ți-ar putea oferi și cele mai noi tratamente în cosmetica și estetică dentară. Eu cred cu adevărat că ei ar reuși să îți albească dantura, nu degeaba se laudă că oferă curățarea profesională (detartraj și periaj), albirea ambulatorie, albirea profesională și fațetarea danturii.

Tot ei sunt și experți în aparate dentare ce promit că tratează malpoziția dinților prin purtarea aparatelor, de fapt a unor gutiere, doar în perioada nocturnă.

Poate ar trebui să mă asculți. Doar așa ți-ai putea îndeplini visul. Sfatul meu, însă nu e doar un sfat: eu știu. Eu am fost în locul tău și acum vreau să te ajut.


Eu sunt TU, din alt timp și nu vreau decât să le dai o șansă celor de la ivory pentru a putea pluti pe cat-walk-urile unor celebre case de modă aruncând zâmbete nenumărate publicului de la picioarele tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!