miercuri, 10 decembrie 2014

Flori, mereu cu drag

Florile se oferă mereu cu dragoste și mult drag. Se spunea pe vremuri că ofilesc de două ori mai repede în mâinile celui care nu le iubește.


Poate de la dragostea asta se și trage succesul florăriilor care par din ce în ce mai multe în ultima vreme.

Până acum câțiva ani, nu exista alternativă, doar florăria comunistă sau florăreasa din piața de flori, urmașa oacheșă a Zarazei din cântecele lui Zavaidoc. Dacă voiai altceva, poate un aranjament special sau o formă deosebită erai tratat cu eterna ridicare de umeri și clasicul ”nu știm noi d’astea, mai căutați”.

Totuși, iată că în fatidicul an 2014, o florărie s-a deschis cu drag și a decis să vină în întâmpinarea omului secolului 21, mereu pe fugă și mereu contra timp și și-a făcut apariția și în on-line: Floricudrag.ro, pe numele lor mic este florăria ce ne așteaptă comanda pentru a o livra în aceeași zi sau la o dată ulterioară aleasă chiar de noi.

Se laudă cu povești frumoase spuse de băieți, fetelor doar prin intermediul florilor.

Cine credea că acestea ar putea vorbi? Eu nu, dar poate nu sunt eu suficient de romantică.

Cert este că atunci când vrei să faci o surpriză și gândul îți zburdă spre flori, un coș cu un aranjament floral de 21 de mini-roze te scoate rapid din încurcătură.

Cei din spatele afacerii par să se fi gândit la toate sau poate că au o experiență intensă în spate. Există pe site o categorie specială de buchete de flori cu mesajul ”Mulțumesc” sau ”Îmi pare rău” sau chiar pachete speciale pentru a celebra nașterea unui urmaș

oarecare într-o familie, lucru nemaiîntâlnit de mine până acum, dar trebuie să recunosc fascinant.

Buchetele, coșurile sau aranjamentele făcute de ei cuprind principalele și cele mai cunoscute flori: trandafiri, gerbera, orhidee, crini, crizanteme, iriși, garoafe, lalele, frezii sau cale.

Printre serviciile inedite pe care le oferă se numără și oferirea unui cadou personalizat care să însoțească buchetul de flori, o felicitare gratuiră, SMS de confirmare a livrării sau fotografie martor la cerere.


Din păcate, livrează doar în București și în câteva alte orașe mari ale țării, dar orășelul meu de provincie nu se numără printre ele, așa că nu pot decât să aștept momentul în care se vor extinde și se vor auzi și în urbea mea adoptivă povești cu fete, flori și băieți spuse atât de suav prin limbajul unic al florilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!