miercuri, 10 decembrie 2014

Un dop de plută indică drumul spre cadoul perfect

Există oameni și oameni, toți suntem de acord cu asta. Nu sunt doi la fel. Suntem ca boabele de fasole în păstaie.





Unii sunt mai fini și apreciază cu adevărat bunul gust și eleganța, pe când alții sunt mai grobieni și acceptă orice, doar să fie mult.

Arta constă în a ști să îi diferențiezi . Partea proastă este că există multe semi-categorii sau categorii complet distincte de oameni și aici intervine greul situației.

Cam la fel este și la vinuri. Sunt vinuri și vinuri, soiuri și soiuri, plantații și plantații, ani și ani. Uneori îmi este atât de greu să accept faptul că lichidul rubiniu dulce-acrișor, din paharul meu a parcurs un drum atât de lung din momentul în care a fost plantat, îngrijit, cules și apoi transformat cu grijă în ceea ce este astăzi, fără a uita, evident modalitatea de păstrare și calitatea recipientului fără de care aproape că nu ai face nimic.

Pentru a continua pe ideea pe care am început, există căpșunică și vin nobil, dar spre deosebire de oameni, vinul de orice calitate ar fi are un timp al lui în care poate fi consumat.

Marvin-WineShop este magazinul online de vinuri care deține cea mai bogată ofertă de vinuri românești si de import la preturi accesibile. Accesând site-ul Marvin.ro, deci practic la doar un click distanță ni se deschide în fața ochilor un întreg univers de cadouri pentru noi sau pentru cei dragi nouă; cadouri cu dop de plută.

Pentru a nu crede că este doar un intermediar ca atâția alții, Marvin ne asigură de faptul că onorează comenzile de vinuri chiar din stoc propriu și ajunge să le livreze în maxim 48 de ore din momentul lansării comenzii.



Nu știu voi, dar eu mi-aș face cadou pentru o seară specială petrecută alături de o persoană dragă mine vinul VinartePrince Matei Magnum 2001 – Merlot

ce mă va desfăta cu nuanța sa de roșu rubiniu strălucitor și îmi va alinta simțul olfactiv cu o aromă suavă de fructe de padure, piper negru, ciocolata și cafea, în timp ce gustul este sec, intens și corpolent, cu o textură bine echilibrată de tanini dulci și astringență delicată.

2 comentarii:

  1. imi plac vinurile rosii si dulci, savurez cu placere un pahar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vinul este și pentru mine una dintre placerile pe care mi le permit uneori. Ador un vin cu adevarat bun!
      Merci de vizita!

      Ștergere

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!