miercuri, 10 decembrie 2014

Provocarea schimbării: culoarea

Nu cred să existe femeie care să nu își dorească din timp în timp o schimbare. Norocul constă în faptul că acestea ne sunt atât de la îndemână: un machiaj inovativ sau o nouă coafură ori tunsoare ne scoate instant din anonimat. Evident că există și metode mai drastice sau care durează mai mult ori necesită fonduri consistente: operațiile și procedurile estetice, un regim alimentar ori o cură de detoxifiere sau o simplă dar atât  de eficientă sesiune de shopping intensiv.


V-ați întrebat vreodată de ce au femeile nevoie de schimbare atât de des? Eu trebuie să recunosc că am făcut-o, dar înafară de factorul entuziasm sau emoția similar cu aceea a deschiderii unui cadou nu am găsit prea multe explicații; poate pentru a place masculilor feroce ce o înconjoară sau pur și simplu pentru că sunt femei. De fapt cred că aceasta este explicația cea mai la îndemână: suntem femei și de aia.



În ultima vreme am descoperit un mod nou de a îmi oferi schimbarea drept cadou: lentilele de contact colorate. Voiam de mult să scap de ochelari și operația mi se pare prea drastică pentru mine, așa că lentilele de contact care sa îmi facă ochii verzi ca smaraldul ori căprui culoarea mierii mi se par o invenție cel puțin genial. Noroc cu cei de la Lensa pe al căror site am descoperit minunile pe care musai o să le testez cât de curând.

Lensa comercializează lentile de contact colorate sau nu, cu dioptrii sau nu. Culorile pornesc de la naturalele albastru, verde ori căprui până excentricele roz, gri sau portocaliu. Tipurile cuprind lentile 3 Tones, Eye Lush, Stars and Jewel. Toate ”proaspete”, numai bune de încercat.








În plus, am mai observant că au o secțiune de ochelari de soare care ar atrage privirile oricui, poate chiar ale soarelui în persoana. Ochelarii de soare sun tai unor mărci cunoscute cum ar fi Hugo Boss, Carrera, Diesel sau Polaroid, obligatoriu polarizați. Ei pot fi atât unisex, cât și pentru femei, bărbați sau copii. Ca și design întâlnim toate tipurile: sport, excentrici, casual sau luxoși.


Ce mai, din punct de vedere al schimbării rapide, Lensa conduce detașat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!