luni, 17 noiembrie 2014

Valurile vieții, stilul și ceasul care să răspundă la toate schimbările

          A fost o dată o fetiță.

          STOP!


          Fetița aceea sunt sau am fost eu și de fapt nu mai eram chiar o fetiță, venise acel moment în care fusesem considerată suficient de mare încât să pot purta un ceas, primul meu ceas.


          Cumpărarea lui în sine fusese o aventură pe care am așteptat-o cu nerăbdarea aceea specifică vârstei. Rezultatul, în schimb, mi-a întrecut așteptările. Țin minte cum am probat toate ceasurile pe care mi le-a pus la dispoziție vânzătoarea și l-am ales pe cel simplu, cu un cadran micuț și curea albă de piele – definiția eleganței și a stilului adevărat, extrem de personal de altfel.

          Apoi, timpul a trecut și am uitat să mă mai uit la ceas. L-am înlocuit cu acel rece cadran al telefonului mobil.

          A trebuit să îmi cunosc prințul pentru a trăi din nou magia și aventura alegerii unui alt ceas, de data asta un Timex cu brățară metalică, o adevărată bijuterie în sine care a început să îmi definească stilul de tânără femeie îndrăgostită până peste cap.

          Realizez acum că momentele speciale din viața mea au un singur numitor comun, ceasul. Poate acum ar trebui să îmi aleg unul care să mă definească așa cum sunt și să mă poarte pe noile căi ale vieții.

          Știu ca am nevoie de un singur click, timpurile s-au schimbat și există un Secundar (vorbim aici despre un site) care ține locul a mii de magazine. Selecția este rapidă, trebuie doar să introduci dorința și apar variantele, de fapt cred ca tot greul constă în a decide ce dorești.

          Eu știu. Vreau un ceas elegant, dar cu personalitate, de fapt vreau o altă bijuterie care să mă definească, și să îmi contureze adevăratul stil.

          Prima opțiune: Ceasul Fossil Riley Multifunction, o opțiune fashion ce se laudă cu arătătatoare cu inserții luminescente, cronograf, calendar și indicator 24h.  Mă vrăjește cu brățara din oțel inoxidabil, catarama tip fluture și culoarea irezistibilă pentru mine: argintiu. Japonezii ăștia…știu cum să ajungă la sufletul unei femei.







          Rapid mă îndrept spre a doua variantă: Ceasul Alfex Stainless Steel Quartz, calitate nemțească 100%, design mai mult decât fascinant. Practic este o brățară mai mult decât este un ceas, dar se descurcă destul de bine și la performanțele tehnice: o rezistență la apă de până la 3 ATM. În plus, brățara are închizătoarea tip bijuterie și este confecționată tot din oțel inoxidabil. Pe mine una m-a cucerit!





          A treia opțiune îmi propun să fie una mai cuminte, dar ajung la Ceasul Axcent SUNRAY, o altă bijuterie ce mie îmi aduce aminte de un evantai. Este un ceas mai mare decât sunt eu obișnuită, dar poate tocmai asta este ideea, să schimb ceva și albul îmi aduce aminte de acea fetiță care să bucurat atât de primul ei ceas. Ar fi un cerc ce se închide.






          Sincer, după atâta window-shopping online mă simt destul de nehotărâtă și parcă nu mai știu de la ce am pornit, care să fie ceasul perfect, acela care să îmi definească adevăratul stil?

          Un lucru, știu sigur, nu voi pleca de pe Secundar fără acest colier cuelemente SWAROVSKI, el adaugă un plus din acel ceva ce nu poate fi definit, dar este esența eleganței jucăușe.


          







          Atâtea hotărâre și nehotărâre într-o singură propoziție. Stil, eleganță…până la urmă voi alege mai mult ca sigur acel ceas care îmi va atinge mie coarda sensibila, dar apreciez extrem de mult parerile voastre. Voi ce ați alege?

2 comentarii:

  1. Frumoase alegerile tale. Un ceas cu stil iti da o nota de eleganta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, si acum visez la ceasul numarul 3 si la medalion. Tu ce ai alege?

      Ștergere

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!