joi, 20 noiembrie 2014

BricoDepot Arivaj


          Nu știu pentru alții cum este, dar pe mine deschiderea unui nou magazin mă face să mă mențin la distanță și să evit complet zona.


          Am decis totuși acum câteva săptămâni să fac o excepție și să merg la deschidere nou re-branduit-ul BricoDepot (fostul BricoStore). Nu prea știu ce și cum și de unde și până unde decizia asta, dar...







          Totul a început cu vreo săptămână înainte când ne-am trezit cu un pliant în cutia poștală, pe care evident l-am studiat și analizat. Fără prea mare încredere i-am zis lui B. despre el și atunci a început nebunia. După un studiu amănunțit și comparație de prețuri, am decis să ne utilăm baia de la parter pentru noua noastră viitoare casă și să ne luăm cărămizi de sticlă.

          Zis și făcut, la 6.45 eram parcați și gata să pornim la cumpărături. La fel era și restul lumii.

          Țin minte că mi s-a părut extrem de hilar modul în care lumea era cu zambetul pe buze și pregătită de shopping la nici 7 dimineața, nici soarele nu răsărise bine.

          Ce mi s-a părut OK?
  1. Mulți reprezentanți ai magazinului pe raioane și toți cu zâmbetul pe buze, gata să te ajute.
  2. Îmbulzeală era doar la ieșire și era destul de greu să mai prinzi un căruț dacă ratasei startul, dar în magazin era o atmosferă relaxata.
  3. Împotriva a ceea ce credeam eu, am reușit să bifez toate punctele de pe listă și cred că în mare am reușit să economisesc vreo 7-8 sute de lei și am o baie complet utilată.
                Nu am luat nici parchet, nici gresie și nici faianță, aici am simțit nevoia să decid în liniște.

          Acum ca și părere generală magazinul are prețuri foarte bune la promoții, dar la celelalte produse prețurile sunt comparabile și magazinul are parcă un suflu mai proaspăt decât avea înainte BricoStore-ul. 

               Probabil că îl voi mai vizita. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!