luni, 7 octombrie 2013

File de jurnal 3

Buna dimineata,

Incep sa se adune filele de jurnal si tare imi place. Se pare ca si saptamana asta tot lunea reusesc sa completez, dar este bine si asa, un fel de continuitate si rutina binevenita.


Pentru astazi (data/ora) - 7 octombrie 2013, ora 15:18

Afara ... in sfarsit soare si frig care inteapa dimineata asezonat cu caldura placuta si lumina dulce de toamna dupa-pranz asa. Evident, ca orice primadona isi lasa asteptate cele mai bune daruri.

Mă gândesc ... la probele pentru Superblog si la faptul ca am tendinta sa ma implic in prea multe. Azi am descoperit ca a expirat o campanie pentru care scrisesem si lasasem articolul bine-mersi la dospit, acum e prea tarziu. Concluzia ar fi ca ma voi concentra exclusiv pe Super Blog si postari personale in cele 2 luni care urmeaza.

Invatam ... din provocarile altora. Se pare ca luna octombrie este o luna propice pentru provocari sau asa au decis multi autori de bloguri, de pe meleagurile noastre sau de peste hotare. Eu urmaresc cu placere provocarile de mai jos si le mentionez aici pentru ca ma gandesc ca poate v-ar interesa si pe voi sau motiva, mai sti?

In acelasi timp nu am uitat nici de provocarea foto, sper ca pana la sfarsitul anului sa o completez.

Sunt recunoscătoare pentru ...ca am reusit sa ma adun si incep cu pasi mici sa ma indrept spre mai multa eficienta sau organizare.

Din bucătărie ... ma asteapta niste gogonele pe care urmeaza sa le muram si sper saptamana asta sa testez o supa crema de linte, in rest mancarica curata gatita la cuptor sau la abur.

Cu ce sunt imbracata ... bluza cu model leopard pe gri si blugi si ghetute cu care am ramas de saptamana trecuta, adica nu am mai revenit la pantofi, dar este bine si cald asa ca de ce sa schimb asta. Ma tot gandesc sa imi scot trench-ul rosu din dulap si sa caut prin rezerve o esarfa gen batista de legat la gat si ma mai gandeam la niste cizmulite maro din piele intoarsa, dar asta asa cu titlu de dorinta de moment.

Citesc ... am renuntat la cartea pe care o citeam, pur si simplu relatia dintre noi doua nu functiona, am inceput "Dieta iubitoarelor de ciocolata" care pana acum se anunta o carte usoara dar sper sa aibe si ceva substrat;

Ceea ce astept (sper) ... sa ma viziteze mai des muza si sa scriu din ce in ce mai bine si sa ne apucam de Insanity - eu si am meu sot, asa ca activitate de cuplu menita sa tonifice muschi nelucrati si ritm cardiac;

Ce mai mesteresc ... am testat o prajitura cu morcov si un chec Dukan, adica folosind tarate rasnite, mi-ar face cu ochiul niste Lava Cake ingrasacios, dar vedem. Pana una alta imi fac cu ochiul covorasele din fasii de tricouri mai vechi si un model de felicitare pentru care am toate materialele, doar cheful sa vina si atunci sa te ti;

Ascult ... ca de obicei muzica magica :);

În casa ... planuri, planuri si iar planuri, dar cu sanse sperante de izbanda;

Unul dintre lucrurile mele preferate ... momentele tihnite in doi sub luminile calde ale apusului de toamna;

Unele planuri pentru saptamana ce abia a inceput ... cam la fel ca saptamana trecuta: organizare, carti citite, ceaiuri baute, planuri realizate si mai multa inspiratie si transpiratie;

Melodia preferata momentan ...


Ultimul film vazut ... am dormit neintoarsa la Operatiunea Monstrul sambata seara, in rest ma mai rasfat din cand in cand cu cate un episod din Mad Men si Parenthood;

As fi vrut sa impartasesc cu voi o imagine, dar din pacate nu mai stiu pe unde o gasisem.
 

2 comentarii:

  1. Frumoasă filă de jurnal ai scris, Raluca! Multe lucruri interesante văd pe-aici pe la tine şi te rog să mă ierţi că am ajuns atât de greu. Dac-ai şti de când tot vreau, dar la mine mereu începutul e mai greu. Am o mare inerţie şi mă pornesc greu la orice. Apoi, treburile merg şi curg, aşa cum ştiu ele, mai cu hopuri, mai cu câte un mic succes. Te pup şi mai vin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci de vizita Mihaela!

      Te inteleg cu inceputurile, si la mine si cred eu la majoritatea oamenilor e la fel, dar...cand vine momentul vine!

      Te mai astept cu drag.

      Ștergere

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!