Pagini

vineri, 20 noiembrie 2015

Fila de jurnal din casa noua

 Astăzi... (vineri20 noiembrie 2015, miezul zilei), 5 luni dupa ultima fila de jurnal cu copil, catel, pisoi si pesti la casa noua;
 Afară… sunt multe frunze de diverse culori si era un pic frig in dimineata asta cand mi-am scos nasul afara sa il conduc pe B.;
 În grădina … cum ziceam, frunze si copaci dantelati. V-am zis ca mie imi plac copacii desfrunziti? Habar n-am de ce, dar ii ador.

 În bucătărie… O tentativa de a organiza lucrurile, tentativa care este "work in progress". Parca nu mai stiu unde sa le pun pe toate si fac liste mentale cu lucrurile de care am nevoie. Nu stiu de ce, dar mobila noua cere o gramada de accesorii, sau poate o fi noua configuratie sau doar ameteala caracteristica mutarii cu copil de 4 luni.

 În casă avem functionale sufrageria si dormitorul, bucataria si baile. Restul este plin de cutii si saci. Pe ici pe colo mai asteptam mobila si prin alte parti chef si inspiratie de organizat. 

In alta ordine de idei, suflu de nou si de liber. E frumos tare.

 Sunt îmbrăcată cu… leggins de la lidl si tricou portocaliu;

 Mă gândesc… la o oglinda pe hol, la lista cu probleme de rezolvat, la faptul ca black friday parca e un mare fas si la plimbarile pe care as vrea sa le facem toamna-iarna asta. 
Ieri mi-am purtat pasii pe strazile noului cartier cu copilul semi-adormit in sistemul de purtare si tare bine a fost. E plin de case vechi ce spun povesti. Mi-ar placea la nebunie sa le ascult. Vreau sa ma plimb mai des si sa nu las iarna sa ma opreasca. 
 Am învățat… ca uneori trebuie sa pierzi ca sa castigi sau ca exista un echilibru in toate si lucrurile trebuie luate asa cum sunt. Linistea interioara este mult mai importanta decat orice.
             Sunt recunoscătoare pentru… tot. Am primit mult prea multe cadouri anul acesta ca sa pot sa spun ca nu sunt recunoscatoare pentru ceva. 
                       
                     Frivol vorbind, imi plac lucrurile noi, asa ca sunt recunoscatoare pentru foto-book-ul de la botezul buburuzei, canapeaua si fotoliile retapitate si zambetul copilei in prag de dimineata.

 Aștept … mici detalii sa fie puse la punct, mobila de dressing si fiecare zi care sper sa treaca mai incet.

 Mi-e dor... de o discutie despre nimic cu B.

 Ador... fata copilului meu cand imi adoarme in brate.

 Ce mai citesc…  "Cavalerii Pardaillan" de Gustave Flaubert, carte usoara, dar la timpul ei nu am citit-o asa ca ma relaxez si eu.
 Ce filme am mai văzut The Imitation Game si The Theory of Everything, filme bune pe care le recomand.
 Meștereli… inafara de organizat nu prea am timp de nimic zilele astea, dar o sa vina si timpul altor mestereli;
 Planuri mărețe pe termen scurt… sa imi gasesc o rutina si sa ies cu bebelina afara in fiecare zi de 2 ori.
 Ascult…Vorbeste lumea pe ProTV, a ramas televizorul deschis si nu l-am mai stins, tind sa il ignor.
 Un citat pentru astăzi"Un copil este o speranta si o promisiune pentru umanitate." Maria Montessori

As avea tone de scris, dar o sa inchei jurnalul azi, aici si o sa va invit sa o vizitati pe Tăniușa pentru alte file de jurnal.

2 comentarii:

  1. Sa-ti traiasca buburuza! Astept cu nerabdare sa mai citesc o noua fila de jurnal. Cred ca s-au schimbat multe, in bine, frumos, si poti sa ne mai incanti cu o noua postare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut articolul, big like! Sa postezi mai des.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!