miercuri, 10 decembrie 2014

Topul eleganței european

S-ar putea crede că vreau să vă vorbesc despre modă, dar nu. Astăzi vreau să vă vorbesc despre orașe și diferitele tipuri de eleganță cu care ne încântă ele, orașe europene ca să mă exprim mai exact.



Aș putea să le trec într-un top, însă nu o să fac asta, ci o să vă prezint doar locul întâi.

De ce? Ei bine, pentru că am o mică problemă, îmi este greu să diferențiez și să categorisesc și de câte ori pot, evit să ajung aici.

Așadar aș vrea să vă vorbesc despre Stockholm, Roma, Londra, Barcelona și Paris.

Stockholm- capitala și cel mai mare oraș al Suediei, ales în lista mea pentru că este construit pe 14 insule legate între ele printr-o reţea de poduri, canale şi şosele suspendate care ne dezvăluie o altă imagine în fiecare dimineață, fiind îmbinarea perfectă dintre nou și vechi.

Roma – pentru Capitoliu, impresia de oraș al stafiilor, gelatto și pizza servită la mici resturante de familie, Fontana di Trevi și Piazza di Spagna.

Londra – pentru monarhie, pentru turnul Londrei, ochiul Londrei, Tamisa și eleganța arterelor comerciale.

Barcelona – pentru că este orașul de ceară datorită celebrului său arhitect.

Paris - doar pentru podul cu lacăte, supa ce ceapă, cafenelele cochete și pierdutul pe străzi la plimbare.

Dintre aceste 5 orașe ar trebui să aleg unul, unul singur care să întruchipeze eleganța și care să vă atragă pe voi să îl vizitați. Și am făcut-o deja, mental.

Nu știu dacă v-am mai spus, dar am învățat să mă mișc extrem de repede și să fac alegeri la secundă ,asumându-mi riscul de a

greși, cred că este una dintre cele mai importante abilități.

Aleg orașul despre care am scris cel mai puțin, Barcelona. Mi-ar plăcea să vă fac să îl vizitați și mi-ar plăcea să plec eu însămi într-o călătorie pe tărâmurile iberice.

Totuși, dacă vreți să plecați, vă vând un pont, Aerotravel este prietenul vostru. Pe site-ul sau la agențiile lor veți găsi informații despre tot ce vă doriți în materie de turism, de la bilete de avion, cazări, până la city-break-uri și sejururi customizate conform dorințelor voastre. 

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!