marți, 2 decembrie 2014

Alecoair: moda în materie de sănătate

          Cu toții vorbim despre modă pornind de la haine și accesorii și culminând cu mașina pe care o conducem sau la care doar visam. Puțini ne gândim la moda în legătură cu spațiul unde locuim. Și mai puțini pun semn de echivalență între sănătate, modă și spațiul de locuit.




          Trebuie să recunosc că nici eu nu o făceam. Habar nu aveam despre componentele utile ale amenajării interiorului.Îmi spuneam că dacă este frumos, nu mai este nevoie de nimic altceva.

          Orizontul mi s-a deschis o dată cu o vizita pe site-ul celor de la AlecoAir, o firmă ce există în România de mai bine de 8 ani și are ca misiune îmbunătățirea calității aerului în spațiile locuite, fie vorba despre case sau birouri. Pentru ei diferenta există doar în materie de capacitate a aparatului.

          Pe scurt, atunci când îi vizitezi pe cei de la AlecoAir, te convingi despre importanța calității aerului pe care îl inspiri zilnic în spațiul unde lucrezi sau îți petreci serile relaxante.

          Pe scurt, problemele pe care vor să le rezolve prietenii noștrii sunt umiditatea, puritatea și temperatura aerului: totul pentru a ajunge la gradul de confort care să echivaleze cu menținerea sănătății mai mult timp.

          O bijuterie, cum este Trotec TTK 29E, dezumidificatorul casnic cu o capacitate de dezumidificare de 10 l/zi și un debit de aer de 110 mc/ora, fiind potrivit pentru spatii de până la 15 mp. Ne protejează astfel printre altele de igrasie și mucegai.













          O altă jucărie pe care ne-o propun cei de la Aleco Air este purificatorul de aer Aivax Black, recomandat pentru încăperi cu o suprafață de peste 25 mp, oferă protecție împotriva gazelor de eșapament provenite de la autovehicule,  virusurilor, compușilor organici volatili, particulelor de praf foarte fine, bacteriilor, mucegaiului, monoxidului de carbon și alergeni, precum și fumului de tutun. Mă impresionează printr-o durată de viață de 3 ani și o putere de absorbție superioară oricărui filtru HEPA. Practic, Airvax este aliatul nostru pentru un aer mai curat.




          În plus, AlecoAir se mândresc și cu umidificatoare (pentru că uneori există și această nevoie), aeroterme electrice și tunuri de încălziretermohigrometre și aparate de măsură, precum și aparate de aer condiționat. Practic, atunc când vorbim despre aer și calitatea lui, pot sta pe deplin liniștită doar alături de firma ce și-a creeat o misiune din furnizarea lui către clienți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!