joi, 30 octombrie 2014

Alege-ți păcatul toamnei…sau testează-le pe toate!

          De unde a început povestea cu păcatul este greu de spus, unii spun că de la măr, alții de la șarpe, puțini îl blamează pe Adam, dar majoritatea decide că Eva ar avea cea mai mare implicare în povestea asta.

          De când  e lumea și pământul, femeia a fost în mijlocul a ceva. O să spuneți că sunt eu părtinitoare, dar nu. Când spui femeie spui seducție, putere și creativitate.


          Doar nu se spune degeaba că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie inteligentă?

          Dar nu despre inteligență vreau eu să vă vorbesc astăzi, ci despre puterea unică de a seduce și de a duce cu mintea, sufletul și corpul spre tărâmuri fierbinți cu povești inventate și fantezii de a căror existență nici nu aveai habar.

          Magazinul celor șapte păcate mi-a fost inspirație azi și vreau neapărat să vă provoc să vă alegeți păcatul dulce al toamnei, să le testați pe toate sau să vă inventați voi unul doar al vostru ( și de ce nu, să îl împărtășiți aici cu noi, poate ne dă idei).

          M-am oprit la cifra șapte doar pentru că există magie și poveste în numărul acesta, așadar vă invit să ne delectăm împreună:


          1. Costumele de Halloween care ne dau prilejul de a fi altcineva pentru preț de o seara, fie că alegem o mască senzuală sau o costumație provocatoare pussy-cat, rezultatul sigur va fi cel scontat.









          2. O ocazie numai bună de a părăsi confortul propriei case  este o vizită la noul showroom Seven Sins din Str. Orzari nr. 3, Sector 2, unde poți profita de cadrul intim și plăcut pentru a testa, proba și achiziționa lenjeria intimă pe care doar ai vizualizat-o pe site. Avantajul este că ai la dispoziție un spațiu mai mult decât permisiv, sute de produse expuse, cabine de probă spațioase și consiliere pentru alegerea produsului perfect. Eu cred că, beneficiind de toate aceste condiții și bonus zona de relaxare, cumpărăturile în doi nu au fost niciodată mai incitante.

          3. La sfârșitul lui noiembrie este Black Friday – un festival de reduceri care la Seven Sins ține nici mai mult nici mai puțin de 3 zile de care ar fi și păcat să nu profiți pentru a-ți satisface dorințele cele mai ascunse.

          4. Cine dictează limita dintre inocență și senzualitate. Adevărul este că nimeni, dar totuși, site-ul are un ”termometrul”care a reușit să îmi smulgă câteva zâmbete. La ce se referă? Fiecare piesa de lenjerie intimă primește o calificare de la cuminte la incitant și astfel poți alege în cunoștință de cauză sau poți să o privești ca pe o îndrumare mai mult decât bine-venită.

          5. Văluri, 1001 nopți Seherezada… cine nu a visat măcar o dată în viață o astfel de joacă. Ei bine visul devine realitate atunci când trupul îți este mângâiat de un costum precum cel de mai jos.









          6. Nopțile petrecute în club devin mult mai senzuale atunci când porți o vestimentație sexi fără însă a dezvălui mai mult decât e cazul. Ei bine, și pentru aceste ocazii putem apela tot la Seven Sins, și doar cel ales de inima ta va ști ce se află pe sub costumul sau rochia aleasă.








         
          7. Franțuzoaicele devin alte femei atunci când dezbracă masca de zi cu zi. Câte dintre noi nu am auzit aceste cuvinte măcar o dată? Ei bine, hainele sunt făcute pentru a fi dezbrăcate și este și indicat să fie astfel, mai ales când sub ele se află o operă de artă, precum setul Sexy Beauty Night Ismena.

          Așadar, ajunși la final cu lista ”păcatelor” ce ispitesc, vă întreb pe voi pe care îl alegeți sau pe care l-ați adăuga?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!