miercuri, 10 decembrie 2014

Eleganța este definită prin curățenie, niciodată invers

Nu știu dacă și vouă vi se spunea la fel în copilărie, dar mie mi se tot repeta că cel mai important lucru este să ai hainele curate, de acolo pornește adevărata eleganță. Restul lucrurilor legate de calitatea hainelor sau croiala lor, ideea dacă sunt sau nu la modă, ei bine, aceste lucruri erau considerate secundare, dacă nu chiar mult prea puțin importante. Curățenia este cea mai importantă.



Una dintre poveștile reținute de la una dintre bunicile mele este despre momentul în care ea a fugit în căutarea destinului ei, despre care simțea că o așteaptă altundeva decât acolo unde se afla ea. Ei bine, a fugit doar cu hainele de pe ea și mult timp le spăla în fiecare seară doar pentru a le îmbrăca a doua zi.

Este perfect adevărat că în zilele noastre nu se mai pune problema despre așa ceva, sau nu ar mai trebui să se pună. Există spălătorii de haine, cum este Express Cleaning care oferă servicii complete de la curățătorie chimică și non-chimică și până la călcat.

Din punctul meu de vedere merită apelat la spălătorii din două motive: timpul nostru valorează prea mult pentru a fi folosit exclusiv la spălat și călcat haine și în plus există acea categorie de haine sensibile care nu prea pot fi curățate altfel. De aceea eu o să păstrez mereu în geantă o carte de vizită a unei spălătorii așa, pentru orice eventualitate sau urgență.

Nu știu dacă voi v-ați fi gândit sau dacă nu cumva știați deja, dar există opțiunea de abonamente lunare pentru spălătorie umedă sau uscată, chimică sau non-chimică, care include călcat-ul sau nu.

Pe mine mă fascinează astfel de informații pentru că nu fac decât să ne ușureze viața și să ne scutească de timp petrecut robotind.

În schimb putem petrece timp cu familia, copii, părinții prietenii sau face ceva pentru noi: sport, lectură sau o seară romantică, totul fără frica teancului de haine ce ne așteaptă la spălat sau la călcat.


Frica a dispărut odată cu Express Cleaning și ale lui servicii variate de curățătorie, și astfel putem tinde spre eleganța mult dorită mult mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!