luni, 23 iunie 2014

Îmi lipsesc cuvintele

          Nu am habar de ce sau cum s-a întâmplat asta, dar mă simt tot mai sărăcită de cuvinte și dorința de a le așeza în mulțimi bine definite cărora să le dau eu sau să prindă ele singure un sens

          Sfârșitul de săptămână m-a găsit pe lângă casă, dar cu nici o dorință de a deschide laptop-ul și de a tasta. Pur și simplu am ignorat existența lui. Am profitat de timp pentru a îmi petrece vreo oră sau două în grădină și de a mai pune una-alta la locul ei cunoscut sau inventat pe moment (greu atunci când simți că nu te mai regăsești).

          Ba, am reușit să și citesc puțin și cu un oarecare dram de noroc o să reușesc săptămâna asta să și duc la bibliotecă acele cărți pe care le-am împrumutat acum mai bine de o lună. Știu, nu sunt cititorul model, dar...

          Ideea este că nu ar trebui să existe nici un dar...

          Astăzi, m-am trezit cu același chef lipsă de scris și zău dacă știu de ce, dar acum am decis să îmi vărs of-ul undeva și poate să îmi chem cuvintele înapoi și chiar să le fac să revină.

          Adevărul, adevărat este că m-am plictisit de tot și de toate și îmi lipsește cheful și energia.

          Am învățat că nu este nici bine, nici frumos și nici sănătos să te plângi, dar eu acum altceva nu știu ce să fac acum și parcă de tăcut am tot tăcut.

          Vreau să vorbesc și să îmi găsesc locul, să schimb oamenii pe care îi pot schimba și să am suficientă răbdare pentru a îi accepta pe ceilalți. Poate ar trebui să schimb și peisajul. Cândva schimbarea era al doilea nume al meu, dar în ultima vreme...

          Îmi tot spun că este vorba doar despre nevoia de concediu, dar îmi e tare frică că nu se rezolvă totul atât de ușor.

          Îmi amintesc în fiecare dimineață cât de norocoasă sunt comparându-mă și totuși...

          Gândind pozitiv, am reușit să bifez 3 puncte în lista mea de servici și am urcat și câteva etaje. Vreau să reîncep programul de gimnastică (a n-șpea mia oară) și să mă și țin de el.

          Am nevoie de imbold și motivație. Oare unde să le găsesc? Or fi de vânzare pe undeva?

2 comentarii:

  1. Sper sa-ti regasesti cat de curand cuvintele, optimismul si veselia postarilor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Iuliana, sper si eu, de fapt trebuie, dar uneori este nevoie sa te si descarci pentru a te apuca apoi bucata cu bucata si a deveni o mai buna tu!

      Ștergere

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!